Cookies

SportsCamp - PUBLIC PAGES | 

E-mail
info@sportscamp.dk
Street
Saltværksvej 2
Postal Code
2770
City
Kastrup
Country
Denmark
Phone

Home Page
http://www.sportscamp.dk
Organisation Type
Sport


Presentation

Hvad er Carlsberg Sport SportsCamp?

Hvis du ikke kender til Carlsberg Sport SportsCamp, skal du vide, at vi tilbyder dig den bedste uge i sommerferie fyldt med oplevelser, udvikling og læring for livet. Vi ønsker at give så mange unge som muligt uforglemmelige oplevelser baseret på sport, glæde og samvær med andre samtidig med, at vi sikrer en læring i sport, kost, sundhed og personlig udvikling samt præger med sunde vaner og holdninger hertil.

SportsCamp er altså meget mere end et underholdningskoncept og et sted, hvor man kan parkere sine børn en uge og være sikker på, at de har det godt, trygt og sjovt. Det er ikke bare en aktivitet for aktivitetens skyld! SportsCamp er også en læringsproces – jo flere gange du deltager, jo mere får du med hjem i posen. Der er substans og bagtanke i det, vi tilbyder. Vi vil udvikle og flytte vores deltagere både sportsligt og menneskeligt. Det har været vores filosofi siden den første SportsCamp i 2004. Når det er sagt, er det lige så vigtigt, at man har det sjovt på SportsCamp. Glæde er en af vores kerneværdier.

Høj kvalitet på alle områder

En anden af vores kerneværdier er kvalitet! Det er vigtigt for os at sikre tilfredse kunder og reelle oplevelser. Derfor har vi sat overliggeren højt på alle områder som undervisning, kundeservice og tryghed og sikkerhed. Det betyder blandt andet, at du bliver undervist af de dygtigste instruktører, og at vi har fokus på nærvær og tryghed for den enkelte deltager.

I år kan man vælge mellem i alt 11 forskellige idrætslinier: fodbold, håndbold, badminton, svømning, amerikansk fodbold, bordtennis, tennis, karate/kampsport, basketball, springgymnastik og dans.

Vi har flere nyheder på programmet! Blandt de helt store nyheder er, at SportsCamp i år udvider med SportsCamp Odense! Læs mere under nyheder.

Partnere

Carlsberg Sport

Det er Carlsbergs nye sportsodavand Carlsberg Sport der lægger navn til SportsCamp. Carlsberg lancerede deres helt nye sodavand i starten af 2008.

Du kan læse meget mere ved at klikke her

Novo Nordisk

Novo Nordisk støtter SportsCamp som led i vores indsats for at ændre kursen på diabetes. Bæredygtig forandring må nødvendigvis tage et fremtidsperspektiv og involvere den næste generation – børn og unge.

Et ophold på SportsCamp giver børn og unge gode oplevelser med nye venner og masser af idræt og sundhed på programmet. Sund mad og motion er vigtigt for at leve et godt liv med diabetes – og for at forebygge type 2-diabetes. Flere end 70.000 børn verden over udvikler hvert år type 1-diabetes. Samtidig stiger antallet af børn med type 2-diabetes, fordi de bevæger sig for lidt og spiser usundt.
Sport og leg på skoleskemaet


At støtte SportsCamp er bare én af de mange ting, vi gør for at hjælpe børn og unge til sunde vaner. Hvis du f.eks. har lyst til at få sat sundhed og sport på skoleskemaet eller lære mere om forebyggelse af type 2-diabetes, så bed din lærer om at klikke ind på novonordisk.com/schoolchallenge. Her kan man finde masser af aktiviteter om sundhed, som både er sjove og lærerige, og som passer til forskellige fag, eksempelvis idræt, dansk, billedkunst, natur og teknik og hjemkundskab. Du kan også vise hjemmesiden i din sportsklub, til din spejderleder, i fritidsklubben, eller til dine forældre.

Læs mere på www.novonordisk.com/schoolchallenge

Diabetes – kort fortalt

Når en person har diabetes, betyder det, at blodsukkeret i kroppen ikke kan bruges til energi. Derfor bliver det også kaldt sukkersyge.
Blodsukker dannes, når den mad, man spiser, fordøjes. Kroppen har brug for blodsukker for at fungere. Bugspytkirtlen er det organ i kroppen, der sikrer, at blodsukkermængden ikke er for høj. Den producerer nemlig et stof, som kaldes insulin, der virker som en ‘nøgle’, der kan åbne cellerne op, så sukkeret kan komme ind og lave energi – præcis som benzin på en bil. Hos mennesker med diabetes virker bugspytkirtlen ikke ordentligt, hvilket betyder, at blodsukkeret ophober sig i blodet.

Der findes to slags diabetes. Ved type 1-diabetes kan kroppen ikke danne insulin, og man skal tage insulin og leve sundt for at behandle det. Ved type 2-diabetes danner kroppen enten for lidt insulin, eller også reagerer cellerne ikke godt nok på det. Sund livsstil nedsætter risikoen for type 2-diabetes.

Hvis man lever usundt som barn, kan man risikere at få diabetes som voksen.


Contacts


 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenterDelete item?