Cookies

Nordbyens Badmintonklub - PUBLIC PAGES | 

E-mail
johannes@it-mail.dk
Street
Nørrevangstorvet 8
Postal Code
4200
City
Slagelse
Country
Denmark
Phone

Home Page
http://www.nordbyen.dk
Organisation Type
Sport - Badminton


Presentation

Nordbyens Badminton Klub blev stiftet i 2000, da de to Slagelse-klubber Ringparken IF og BK 75 valgte at slå sig sammen. Begge klubber holdte til i Slagelses Nordby, og der har dermed været mulighed for at spille badminton igennem snart 40 år i Nordbyen.

I dag har klubben lidt over 200 medlemmer i alle aldre. Det er en afslappet klub, hvor der er lagt stor vægt på fællesskabet og det sociale samvær, samtidig med at spillerne går efter gode resultater.

Klubbens sprudlende ungdom tager jævnligt til stævner og henter fine sejre med hjem. Ved siden af træningen bliver der tid til sociale arrangementer så som en årlig tur til BonBonLand.

Seniorafdelingen har for tiden to hold tilmeldt under SBK. 1. holdet spiller i serie 1, mens 2. holdet spiller i serie 2. Ved siden af dette bliver enkelte spillere udfordret under DGI Vestsjælland. Seniortræningen har et par gange haft besøg af gæstetrænere så som Kamilla Juhl og Thomas Layborn.

På veteransiden er der også en god solid truppe, og her giver flere spillere også modstanderne kamp til stregen under DGI Vestsjælland.

Klubben har en ret så stor motionistafdeling. Motionisterne står selv for deres bane/træning, men der bliver stadig gået til den på banerne. Her fornemmer man bestemt også den gode stemning.Contacts


 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenterDelete item?