Cookies
Seniorspillere i deres nye Victor-bluser med 'BAC Impalloy' tryk på ryggen

Køge Badminton Klub starter sæsonen med succes og nye talenter

9/18/2024 2:05 PM |  Køge Badminton Klub |  Linda Nielsen

Oprykning, tilgang og egen avl er vejen til succes, siger seniorformand Thomas Hyldekvist.

Køge Badminton Klub er kommet stærkt fra start i den nye sæson.Efter oprykning til Sjællandsserien i sidste sæson vandt 1. holdet sin førstekamp med en imponerende sejr på 8-5 over Rødby. Samtidig triumferede det nyoprettede 3. hold med en overbevisende 10-3 sejr.

Den positive udvikling skyldes en fortsat tilvækst afspillere på både ungdoms- og seniorsiden, hvilket går imod tendensen på nationalt plan i dansk badminton.
Klubben har ikke kun tiltrukket nye spillere udefra, men har også formået at fastholde en talentfuld gruppe af unge lokale spillere. Flere af disse ungetalenter er nu gamle og dygtige nok til at spille på klubbens 3. bedste hold.

Et særligt lyspunkt er de tre søskende Uhre – Clara, Elin og Buster – som alle har haft deres debut på 1. holdet i løbet af de seneste to sæsoner. Deres engagement og præstationer er et bevis på klubbens stærke ungdomsarbejde.

Desuden er det lykkedes klubben at få en tidligere Køge-spillertilbage i folden. Mette Nielsen, der senest har spillet på divisionsniveau iklubben Drive, er sammen med sin kæreste Michael – der også er aktiv spiller –flyttet tilbage til Køge.
Thomas Hyldelund siger: ’Deres tilbagekomst forventes at løfte niveauet yderligere og bidrager til en ekstra spændende sæson for klubben.’ Og hanfortæller endvidere, at klubben også har fået ny sponsor – BAC Impalloy - samt tilgang på af den erfarne Simon Kamper til trænerteamet.

Vi ser frem mod en ny sæson med god træning, fight på banen, hyggeligt samvær og herlige klubture.

Næste kamp finder sted på lørdag den 21. september i Ravnsborghallen, hvor både 1. og 2. holdet spiller på hjemmebane - henholdsvis kl. 15.00 og kl. 13.00.
Vi opfordrer alle badmintoninteresserede til at komme og støtte holdene på  det, der ser ud til at blive en spændende og intens dag.

På gensyn





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?